Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2007

Τα ψευτικα τα λογια τα μεγάλα

Ιδια τα «μεγάλα αφεντικά»
Το διαβάσαμε κάπου και μας έκανε εντύπωση. Γι' αυτό και το σημειώνουμε, αφού πρώτα το διασταυρώσαμε: Η μεγάλη γερμανική εταιρία «Χόχτιφ», που έχει αναλάβει και την κατασκευή -όπως και την εκμετάλλευση για μερικές δεκαετίες - του αεροδρομίου των Σπάτων, είναι η ίδια εταιρία που είχε κατασκευάσει και το καταφύγιο του Αδόλφου Χίτλερ.
Μπορεί ο φασισμός να νικήθηκε, αλλά τα «μεγάλα αφεντικά» παρέμειναν τα ίδια...
Η αποικιοκρατική σύμβαση που υπέγραψε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με τη «Χόχτιφ»και επεκτεινε η ΝΔ, προβλέπει ρητά (άρθρο 3) ότι το ελληνικό Δημόσιο θα εξασφαλίσει πως για τα επόμενα 20 χρόνια δεν πρόκειται να αναπτυχθεί ή βελτιωθεί ή αναβαθμιστεί κανένα αεροδρόμιο γραμμών εσωτερικού εντός ακτίνας 100 χιλιομέτρων από την Πλατεία Συντάγματος, εκτός εάν επιβληθούν σε αυτό τέλη και δικαιώματα, που δε θα είναι κατώτερα από τα αντίστοιχα τέλη του αεροδρομίου Σπάτων.

"ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ"
θα πληρώνει και ενοίκιο στη "Χόχτιφ"
Αλλη μια απόδειξη της λεόντειας, σε βάρος του δημοσίου σύμβασης, που υπέγραψε η κυβέρνηση για την κατασκευή και λειτουργία του αεροδρομίου των Σπάτων είχαμε χτες. Ενοίκιο θα πληρώνει η "Ολυμπιακή Αεροπορία", ενώ και θα κατασκευάσει πολλές από τις εγκαταστάσεις, στην "Αερολιμήν Αθηνών" (δηλαδή στη γερμανική "Χόχτιφ")